Vanaf de eerste dag nog niet stil gezeten als Freelance Assistant. De marktvraag is er. Zo heb ik in de afgelopen maanden al projecten kunnen oppakken als Personal Assistant met daarnaast het up-to-date brengen van websites, het uitbreiden van een klantenbestand, het plannen van evenementen, het begeleiden van een meerdaagse beurs, een filmproject en het maken van promotie- en marketingmateriaal. Dat alles bij meerdere organisaties.

Netwerken, dat blijft toch wel het belangrijkste voor al deze opdrachten. Vanaf het begin heb ik mijn netwerk aangeschreven en laten weten met welke nieuwe stap ik mijn carrière een boost zou geven. Door deze gesprekken en connecties heb ik veel nieuwe mensen ontmoet, relaties in contact kunnen brengen met elkaar en heb ik nog niet stil gezeten.

Na een rustige Meivakantie volgt nu een periode waarbij ik o.a. een project heb aangenomen om als Personal Assistant voor een CEO aan de slag gaan. In deze rol zal ik ook de processen vanuit de directie in kaart brengen, om vervolgens deze samen met de CEO te evalueren. Maar daar blijft het niet bij. De volgende vraag om de coördinatie op te pakken voor een beurs en assistentie te bieden aan een Marketing & Communicatie team, vanuit een andere opdrachtgever, is al binnen.

Wetende dat de zomervakantie eraan komt zeg ik JA om kortlopende projecten op te pakken. JA tegen mooie opdrachten, JA tegen het ontmoeten van nieuwe mensen en JA tegen het laten zien wat je allemaal kunt.

Nu nog genieten van de laatste vakantiedagen en dan aan de slag met timemanagement! Op naar een spannende, leuke, uitdagende periode met veel werk…. Heb ik straks zelf een assistente nodig?

Leave a Reply